Ricard Hernando

 

Estic diagnosticat des del 6 d’abril del 2016, després de 7 anys en què, en una ressonància per un altre motiu, em van trobar lesions compatibles amb l’esclerosi múltiple. La veritat és que, fins no fa gaire, era poc actiu en el que a esport es refereix. L’únic esport que practico, i més des del diagnòstic, i pels beneficis que em reporta, és el submarinisme. I ja l’any passat, amb la col•laboració dels centres de submarinisme amb els que tinc tracte, vam organitzar batejos subaquàtics per afectats d’EM. I per cert, enguany afegim un centre de Barcelona.
Per a aquest any, m’he plantejat el repte de fer la marxa Matagalls-Montserrat, una cursa de 87 Km. a fer en un temps màxim de 24 h. I per a aquest repte, l’any passat ja vaig començar a entrenar al gimnàs i, una vegada a la setmana, sortir a caminar per boscos i camins per adaptar-me al medi rural. Una d’aquestes sortides és pujar al cim de la Mola, el pic més alt de la Serra de Sant Llorenç del Munt i de l’Obac (Vallès Occidental).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.